Træning

Bowlingklubben Viking er for alle, men også for spillere, der har ambitioner om at blive elite bowlere. Vi har i flere år haft spillere på det danske landshold, og har derfor stor viden indenfor alt der rører sig i bowlingsporten.

Klubben er for alle som vil være bedre til at spille bowling. Vi har en af de bedste trænere, Göran Bergendorff, som har trænet på topniveau i flere år i forskellige lande og har arbejdet med nogle af verdens bedste bowlere.

Vores træner giver dig værktøjerne og teknikken, som gør, at du får den helt rigtige bowlingaflevering og viden til at klare det godt i alle landets bowlinghaller.

Sted og tidspunkt

Hver tirsdag i Bowl'n'fun i Viby

- Ungdommen træner                           kl.16.30-18.00
- Seniorafdelingen træner                    kl.18.00-20.00

En sæson løber over 10 måneder. Vi træner fra den første tirsdag i august til den anden tirsdag i maj. Der er igen tirsdagstræning i uge 07 og 42. Der vil fra gang til gang være en træner, hvor det er muligt at få hjælp af ham eller af dine holdkammerater med dine bowlingfærdigheder.

Vi træner alle på samme tid, men vores træner har forskellige hold fra gang til gang. Dine ambitioner og dit nuværende niveauet vil afgøre, hvilket hold du træner sammen med.

Book en gratis prøvetime

Alle er velkomne til en gratis prøvetime. Du skal blot skrive til viking@bk-viking.dk, så vi kan booke en bane til dig.