Om BK Viking

Bowlingklubben Viking har eksisteret i over 40 år, hvilket gør klubben til en af de ældste i Danmark. Vi er den bedst placeret bowlingklub i Århus, da vores herre- og damehold spiller i den danske bowlingliga. Klubben består af både af en senior- og ungdomsafdeling.

Klubben har igennem mange år, haft svenske Göran Bergendorff tilknyttet som træner. Göran har i mange år arbejdet med nogle af verdens bedste bowlere, og gør, at vores elite, men også vores bredde stadig bliver bedre.

Pokalhold Hjoerring 2

Plads til alle

Klubbens medlemmer er en blandet forsamling, der alle har det til fælles at de elsker at spille bowling. Nogle på højere niveau end andre, men der skal være plads til alle uanset ambitionsniveau. Dog ville det være godt, hvis du som senior tidligere har spillet bowling.

Vi har ambitioner

BK Viking har i mange år været at finde blandt de bedste bowling klubber i Danmark, på den ene eller anden facon. Igennem tiden er det blevet til mange mesterskaber, og den største præstation stod Helle Andersen for, da hun ved VM i 1991 vandt guld til Danmark i single. Helle spiller dog ikke bowling mere.

Vi har pt. et hold i herreligaen og et hold i dameligaen. Herrene har i mange år været med i medaljekampen, og vores andethold er nu at finde i herrernes 2. division.

Igennem vores træner, spillere og træningsmiljø være med til at give vores medlemmer basal og udvidet viden om bowlingsporten, der gør, at de kan klare sig godt til kampe og turneringer i ind og udland.

Strike

Dommer

Alle i BK Viking skal kunne være dommer, og derfor er det påkrævet, at man deltager til et gratis dommerkursus, så man forstår, hvordan man skal opføre sig på en bowlingbane under turneringer eller kampe.