Spænding til det sidste ved klubmesterskab

Tæt afgørelse hos herrerne, da Viking fandt sine klubmestre anno 2016.

Sæsonen blev tirsdag, vanen, tro afsluttet med BK Vikings klubmesterskab hos seniorerne. Det blev en tæt kamp hos herrerne, hvor blot fire kegler adskilte Dennis og Leif da det afgjorde det mellem sig i sidste series tiende rude. Dennis lukkede af med 241 til 1267 totalt og blev klubmester, mens Leif med 239 nåede 1263 samlet - hvilket rakte til at vinde handicaprækken. Jens blev nummer tre med 1227, som den tredje og sidste der krydsede par for dagen. Dennis tog rykket mod toppen med en fremragende fjerde serie på 299.

Hos damerne var der ikke helt så megen spænding til slut. Med 200, 224 og 182 i 3.-5. serie tog Rikke føringen før sidste serie, og her holdt hun fast ved også at lave den højeste serie blandt damerne med 195. Med 1117 kegler var hun eneste dame over 1100. Helle tog andenpladsen med 1077, mens Inger og Else fulgte efter på 1068 og 1063. Rikke vandt ligeledes handicaprækken.

Alle resultaterne fra klubmesterskabet kan findes på dette link.

Ved det efterfølgende klubmøde var der genvalg til Else som banefordeler, Jesper som dommeransvarlig, samt til holdudtagerne - Jens for ligaherrerne, Louise for (liga-)damerne, og Anders for de øvrige hold.

Den nye sæson starter tirsdag den 2. august for seniorerne. Der er ingen tilmelding til første træning, men giv fortsat gerne Else besked i tilfælde af afbud.

Ungdommen starter den nye sæson op med første træning tirsdag den 9. august.