300-serie og tæt damekamp ved klubmesterskab

Der blev leveret flot bowling ved BK Vikings klubmesterskab

Da Vikings seniorspillere i sidste måned afsluttede sæsonen med klubmesterskab, blev der meget tæt kamp om sejren hos damerne, hvor blot 17 kegler skilte første- og fjerdepladsen. Lisbeth trak det længste strå med 1095 - to kegler mere end Lotte, mens Else og Conny fulgte kort efter.

Hos herrerne var afstanden noget større, da Jan med flot og stabilt spil samlede 1348 sammen - 46 kegler foran Rasmus og 82 foran Dennis på tredjepladsen. Mens Rasmus ikke fik hentet den samlede sejr, leverede han dog mesterskabets højdepunkt, da han i tredje serie lavede 300.

Alle resultaterne fra klubmesterskabet kan findes på dette link.

Ved det efterfølgende klubmøde var der genvalg til Else som banefordeler, Jesper som dommeransvarlig, samt til holdudtagerne - Jens for ligaherrerne, Louise for (liga-)damerne, og Anders for de øvrige hold.