Kontingent

Kontingentsatserne for at spille bowling i BK Viking dækker baneleje + instruktør. Derudover dækker kontingentet også hovedparten af gebyret for turneringskampe, samt befordring til turneringskampene:

• Ungdom                                kr. 500,- (pr. kvartal - 18 timers træning)
  • Senior                                    kr. 925,- (pr. kvartal - 24 timers træning)
  • Specialkontigent                  kr. 625,- (pr. kvartal)

Specialkontingent kan søges af seniorspillere, der opfylder mindst ét af nedenstående kriterier og skal ansøges bestyrelsen én gang pr. sæson.

• Er under uddannelse
  • Længerevarende sygemeldt/skadet (i en begrænset periode)
  • Eller af andre årsager er forhindret i at deltage i træningen regelmæssigt

Om seniorkontingentet:

Kontingentet er ikke "skræmmende stort" i forhold til andre klubber, der kan være væsentlig billigere, da vi betaler hovedparten til turneringskampe, hvor der er egen betaling i andre klubber.