Vikings ungdom henter sølv

Skarpheden manglede i den afgørende kamp, men Vikings ungdomshold hentede dog sølvet hjem i Pulje 2.

Lørdag bød på sæsonafslutning i ungdomsrækkerne i Region 3, hvor BK Vikings ungdom var repræsenteret i Pulje 2.

 

Inden sidste runde, der blev spillet i Master Bowl i Randers, indtog vikingerne andenpladsen i rækken, med samme pointtotal som topholdet RBK 90, der dog havde en klar fordel i keglefaldet og samtidig altså havde hjemmebanefordel.

 

Team Aarhus havde grundet sygdom måttet melde afbud til sidste runde, og det efterlod kun tre kampe til at kæmpe sig forbi RBK 90, hvor det indbyrdes møde i anden kamp, formentlig ville afgøre rækken.

 

Således skulle det også gå – begge hold vandt samtlige kampe mod de øvrige hold i rækken. Men da det gjaldt i det indbyrdes møde var RBK 90 skarpest. Viking åbnede med tre missere i første rude og trods en fin fight i resten af serien manglede skarpheden når mulighederne bød sig, og da serien var slut havde RBK 90 trukket det længste strå.

 

Pulje 2 endte dermed på samme måde i toppen i anden halvsæson, som i de fire runder, der udgjorde første halvsæson – RBK 90 på toppen, foran BK Viking. I efteråret vandt Team Aarhus bronze, mens Ebeltrillerne tog sig af tredjepladsen i foråret.

 

Fra den kommende sæson vender lokalrækkerne i regionerne tilbage til det tidligere sæsonlange format, efter denne sæsons forsøg på en opdeling i to halvsæsoner.