Vikings Open Øst 2 hold vandt over nul, tre og fire mand

Som tro vikinger stillede vi talstærkt op i Viby kl. 9.30 for at møde RBK 90. Da klokken blev 10.00 var Randers ikke at finde i hallen - så vi gik benhårdt efter alle 10 point.

Skrevet af: Nicolai og Jesper.

Vi plejer, at sætte ca. 100 kegler til i første serie. Dette slap vi dog for denne gang. Vi nedlagde til sammen 616 kegler, Jesper som topscorer med 175 kegler.

Ved 2. serie var Randers stadig ikke at se nogen steder. Så yderligere 2 nemme point var hjemme - med etkeglefald på 609 kegler. Her af var Nicolai den, der klarede sig bedst med 171 kegler.

3. serie viste sig at gemme på en mindre overraskelse, da Randers viste sig i hallen med 3 spillere. Dette affødte en del diskussion internt på holdet, da Randers' spillere først viste sig ved banerne da vi var i gang med 3. rude. Diskussionen gik på om det var rimeligt at Randers fik lov til at spille alle ruder i serien.

Dommerne blev adspurgt og mente, at Randers trådte ind i hallen INDEN vi gik i gang med 3. serie.

Ret hurtigt efter starten på serien stod det klart, at vi havde andet at tænke på da bane 19 begyndte at masse-producere fejl og oven i dette havde vi en dommer, som ikke havde helt styr på at rejse kegler manuelt. Efter at diverse fejl var blevet rettet, og vi havde fundet den positive stemning frem. Vandt vi serien 612 kegler over 383 kegler.

I 4. serie fik vi endnu en overraskelse, da Randers stillede med endnu en spiller i 3. rude. Skulle vi endelig have lidt modstand? Som serien udviklede sig viste det sig, at Randers holdets sidste ankommet mand ikke udgjorde nogen trussel. Vi vinder serien stort med 651 kegler mod 564 kegler. Yderligere sætter Jesper personlig rekord i en serie, under en kamp, med 225 kegler!

 

Keglefaldet for holdets spillere i deres fjerde kamp blev fordelt således:

Jesper              741 kegler på 4 serier

Stefan              621 kegler på 4 serier

Bejamin          449 kegler på 3 serier

Nicolai            443 kegler på 3 serier

Mikkel            234 kegler på 2 serier

- Se slagets gang og stillingen i open-rækken her

 

Vores andet open-række hold, i Open Øst 1, fik også en 10-0 sejr på hjemmebane – se resultaterne her