Viking-damerne gjorde det igen

Damernes fremmarch i tabellen fortsatte søndag med flot sejr i Kolding

Weekendens kamp mod Trekanten skulle spilles på udebane. På papiret en svær modstander, da Trekanten inden søndagens opgør lå nummer to i 1. division. Damerne lod sig dog ikke slå ud af den svære modstander og leverede en stærk start, der endte med en sejr på 6-0 i første serie.

 

Anden serie gik dog ikke helt som planlagt og Trekanten udlignede efter en sikker 6-0-sejr. Damerne besluttede sig dog for at dette ikke var tilfredsstillende og kæmpede hårdt igennem 3. serie, der blev vundet med 4-2 – den ene tabte serie var på blot ti kegler.

 

I fjerde serie klikkede alt igen og med et overskydende keglefald på næsten 100 kegler blev det til 6-0, hvilket gav damerne deres tredje serie på stribe – alle tre vundet med 16-8.

 

Weekendens flotte resultat betyder at Vikings damer nu ganske imponerende har spilet sig væk fra nedrykningsfaren, der lurede for blot én måned siden, til nu at indtage fjerdepladsen i rækken – de tre hold foran i rækken er dog over 30 point foran. Brasilia og Trekanten, der indtager pladserne i top 2, er begge blevet besejret på udebane i denne sæson, mens tredjepladsen, Pletten, i sidste weekend blev slået i Viby.

 

Topscorer på dagen blev Else med 712, mens Helle fulgte efter med 706. Louise leverede fine 563 på tre serier efter at have startet ude.

 

Næste kamp spilles søndag den 27. april kl. 11.30 hjemme i Viby mod Hjørring BC, der med to kampe tilbage indtager den kedelige nedrykningsgivende niendeplads i 1. division Vest.