To EM-medaljer til Markus Bergendorff inden Masters-finalen

Allerede inden weekendens Masters-finale har Markus sikret både sølv og bronze ved sin mesterskabsdebut.

I denne uge afvikles EYC 2012 - Europamesterskabet for ungdomsspillere - i Løvvang, og Viking er repræsenteret ved Markus Bergendorff.

Efter en forrygende indledning på ugen - vel at mærke i Markus' debut på landsholdet - med 1365 kegler i doublen, hvor det sammen med Nichlas Christensen fra Trekanten blev til en samlet sjetteplads, 28 kegler fra semifinalen. Det flotte resultat placerede Markus på en 1. plads i All Event.

Midtugens Team bød på en fjerdeplads i indledende, fulgt op af en overraskende sejr over Sverige i semifinalen, inden et klart nederlag til et velspillende hollandsk hold i finalen. Sølvmedaljerne var hjemme. Markus noterede sig for 1229 kegler i indledende, og holdt efterfølgende en tredjeplads i All Event. I semifinalen og finalen blev det til hhv. 202 og 212 kegler.

Fredag var der sidste start i All Event, da drengene afviklede deres Single. Markus måtte med 1208 kegler nøjes med en placering som nummer 30 her, men det var nok til at holde sig i medaljerne i All Event, hvor han blot manglede 24 kegler for at tage guldet (vundet af svenske Filip Wilhelmson) og 10 kegler for sølvet (vundet af norske Øyvin Kulseng). Markus kæmpede bravt og det var tæt mellem de tre gennem hele sidste serie, men en ærgerlig 4-6-7-split i tiende rude ødelagde Markus' forsøg på at hente guldet.

Ikke desto mindre 3802 kegler samlet i All Events 18 serier - et snit på 211,22 - og en fornem bronzemedalje til Markus, der med sine blot 15 år bør have flere mesterskaber foran sig til at forbedre det flotte resultat.

Lørdag aften spilles Masters-finalen, og her træder Markus ind i Step 2 med start ca. kl. 21 - lykkes det at gå videre herfra venter de efterfølgende Steps søndag fra kl. 12.

Stort tillykke til Markus herfra - vi krydser fingre for mere succes i weekenden!