Sejr og nederlag til BK Vikings Open-hold i Aarhus Bowlinghal

I weekenden var det første kamp i sæsonen for vores to Open-hold, der spiller i hver deres pulje i henholdsvis Open 1 og Open 2 Øst. Begge hold skulle en kort til Aarhus bowlinghal, hvor begge hold mødte BKL Centrum.

BK Viking 1 fik en god start på deres kamp ved at vinde første serie, men formåede ikke at samle nok kegler sammen til at vinde nogle af de næste tre seier. Og derfor blev det til et samlet nederlag imod BKL 1.

Se resultatet fra kampen her.

 

BK Viking 2 var ligeledes i Aarhus bowlinghal, hvor det dog blev til en samlet sejr. Her er et kamprefereat fra Jesper: 

Efter en noget ringe 1. serie, hvor vi tabte serien med 121 kegler!! Blev det til en lidt bedre 2. serie vinder vi med 1 kegle, så det var lige med det yderste af neglene. Og dermed var de første to point er hjemme!

3. Serie starter godt ud specielt for Benjamin som lægger hårdt ud med en strike. Så var det tydelig hvad resten af holdet havde at ”sigte” efter. Det virkede tilsyneladende ansporende for de resterende tre spillere på holdet og de strammede sig an. Dette resulterede i noget bedre spillet serie, specielt for Benjamins vedkommende, da han satte personlig rekord med 215 kegler. Hvilket jo nok var en kraftigt medvirkende årsag til, at vi fik yderligere 2 point.

4. og sidste serie er vi tilsyneladende ved at være lidt slidte. Vi formår dog at hive de sidste 2 point hjem med 5 kegler mere end BKL Centrum. Der væltes knapt så mange kegler i 4. serie, som i den foregående. Eneste undtagelse er John der laver hans bedste serie på 186 kegler.

Vi vinder kampen 6-4! Alt i alt en okay start på sæsonen! 

Vi takker også for opbakningen fra Rasmus og Benjamins Chauffør!!

Billederne fra kampen er taget af Rasmus. Desværre et kamera i en mobiltelefon ikke det bedste, når belysningen lader noget tilbage at ønske!