Sejr i sæsonpremieren i 2. division

Jagten på en hurtig tilbagevenden til 1. division fik en god start da Vikings 2. divisionsherrer åbnede sæsonen i Løvvang

Godt fire måneder efter nedrykningen fra 1. division blev en realitet, indledte BK Vikings 2. divisionsherrer søndag sæsonen i Løvvang mod Stenhuset.

 

Spillemæssigt lod kampen en del tilbage at ønske på nogle baner som begge hold kæmpede med at finde kampen igennem.

 

En tæt første serie endte 4-4 da Stenhuset hentede to point for keglefaldet med en margin på blot 11 kegler. I anden serie var der til aldrig for alvor tvivl om udfaldet og Viking sejrede 6-2 med et overskud på 145 kegler - godt hjulpet på vej af en 224-serie af Jakob.

 

Tredje serie blev tættere, men endte også 6-2 til Viking efter sejre på 35 og 37 kegler og et tæt nederlag på 13 kegler i den sidste double. Fjerde og sidste serie kastede også seks point af sig, og dermed blev jagten på en hurtig tilbagevenden til 1. division indledt med en sejr på 22-10.

 

Topscorer blev Rasmus Madsen med et samlet keglefald på 742, mens John med 714 kegler blev eneste anden spiller til at krydse 700 - Brian kom dog tæt på med 699.

 

Sejren placerer Viking på andenpladsen i rækken, to point bag BK Nordkraft og to point foran HIK-Bowling. Næste kamp spilles søndag kl. 12.30 i Viby mod Amici.