Sæsonens første sejr til 2. divisionsherrerne

I tredje forsøg kom sejren endelig for vores 2. divisionsherrer, der hjemme i Viby havde marginalerne på deres side og vandt 22-10 over topholdet Hjørring BC.

Hjørring BC uddelte æg på hjemmebane i sidste runde mod ST, men med tre mand fraværende, måtte de stille til start i svækket udgave, hvilket blev udnyttet til at sikre Viking-sejren.

BK Viking hentede 2 point i hver serie for højeste keglefald - 5 kegler i første serie, 13 kegler i anden og 14 kegler i fjerde - og havde dermed endelig nogle marginaler med sig, som desværre var gået den anden vej i de første to kampe i Herning og Frederikshavn.

Efter 4-4 i første serie - hvor kun Claus Pedersen (759) og Göran Bergendorff (741) vandt deres kamp, men til gengæld stort nok til at kegletotalen gik Vikings vej - blev de sidste tre serier alle vundet med 6-2. I tredje serie slog Leif Jensen (867) til med en fornem 298-serie, og med John Skovgaard (740) ligeledes velspillende med 213-serie, bidrog doublen klart til den samlede sejr på 144 kegler.

Brian Pedersen (733) og Peter Jensen (683) var tæt på ikke at hente nogen sejre i dagens kamp, men i fjerde serie klikkede det for Brian, der med 217-serie gjorde sit til at hente sejren for doublen - og til at sikre de 14 kegler serien blev vundet med totalt.

BK Viking 2 skal i aktion igen i weekenden den 19.-20. oktober, hvor turen lørdag går til Randers mod RBK 90, inden BK Viborg søndag kommer til Bowl'n'fun i Viby, hvor Aarhus bedste bowlingklub hører hjemme.

Efter tre kampe er Viking på 41 point, 23 point bag Hjørring, men blot ni point bag Stars&Strikes på tredjepladsen.

Se stillingen i 2. Division Nord  her