Puslingeduo henter bronze hjem fra UDM

To af Vikings yngste medlemmer leverede en flot præstation ved UDM i Rødovre

Ligesom det kommende danske mesterskab for seniorer, var det World Cup Hallen i Rødovre, der lagde baner til UDM, da det løb af stablen i weekenden.

Viking havde tre deltagere – Markus Bergendorff i ynglingerækken samt Nikolaj Grann Madsen og Thomas Rosenberg i puslingerækken.

Mens weekenden blev lige-ved-og-næsten for Markus – han missede cuttet på en dårligere sidste serie efter 1150 i indledende, og sluttede på en fjerdeplads i double sammen med sin makker Martin Øager Pedersen fra BK Sisu – var der mere held i sprøjten for puslingene.

Med 837 kegler til Thomas og 821 til Nikolaj spillede begge puslinge sig videre til søndagens semifinaler – og det samlede keglefald på 1658 rakte med mindst mulig margin til en tredjeplads og bronzemedalje i double. Parret havde samme totale keglefald som en Enghaven-duo, men var bedre i sidste serie (181 og 149 mod 159 og 149).

Søndagens semifinale kostede begge spillere en enkelt plads i den samlede rangering, hvor Mathias Voetman fra Haslev BK efter 818 i indledende scorede 673 i de fire serier i semifinalen og rykkede fra 12. pladsen til en trinfinalegivende plads som nummer fem.

Nikolaj lavede 483 og Thomas 525 i semifinalen og sluttede dermed med hhv. 1304 og 1362 samlet som nummer 12 og 9 – Thomas var 90 kegler fra sjettepladsen, der gav adgang til trinfinalen.

Flot resultat af de to puslinge, der deltog i deres første større mesterskab.

Komplet resultatliste for UDM 2014 kan findes her.