Openholdet sejrede uden kamp

Det blev til den lettest mulige vej til 10 point da Viking skulle møde Team Aarhus

Man kan kun slå den modstander man står overfor. Det gjorde sig gældende for 2. divisionsholdet, der mødte et svækket Team Aarhus-hold, og det gjorde sig gældende for Openholdet, der ligeledes skulle møde Team Aarhus – men deres svækkelser på de højere rangerede hold havde tæret på dybden og tvunget holdet til at melde afbud til søndagens kamp i Open-rækken i Viby.

 

Sejren var derfor sikret uden kamp, men ovenpå en periode med tvivlsom pointhøst – blot seks point i de seneste fem kampe – var de ti point tiltrængte og sikrede et lille hul i tabellen, hvor Silkeborg Bowling Team nu er distanceret med seks point forud for de sidste to runder.

 

Topscorer blev Stefan, der nåede 676, mens alle øvrige på holdet også nåede over 600.

 

Puds fører rækken suverænt og har sikret sig guldet, mens Amici med en 6-4-sejr søndag over netop Puds, har spillet sig op på 58 point – ti flere end Viking, der dog er noteret for ti kampe mod Amicis elleve.

 

Næste kamp er den 27. april i Viby mod Silkeborg Bowling Team – en tilpas stor sejr her vil kunne sikre en medalje forud for sidste runde i Aarhus mod Puds.