Nederlag til 1. divisionsherrerne

Årets første hjemmekamp kastede desværre ikke mange point af sig mod et velspillende Trekanten-hold

Så blev det tid til sæsonens første hjemmekamp, hvor der gerne skulle bankes nogle point på kontoen mod Trekanten. Vi stillede med samme mandskab som i Søndervig dog med en enkelt forstærkning, da vi denne gang havde fået Karsten Faust med som reserve.

 

Første serie startede med en gevaldig dukkert, ingen over 200 og hele to spillere under 150. Øv. Så alle doublerne tabte, og keglerne gav en forfærdelig øretæve med en difference på 173 kegler. Og Karsten blev straks skiftet ind til erstatning for Anders Terp, som med 148 kegler ikke havde fundet banerne.

 

I anden serie fik vi ganske godt fat i og i lang tid så det ud til mindst seks point, og med en reel mulighed for at tage alle otte. Men det glipper desværre i de sidste par ruder, og det er kun Kim Borg (211) og Brian Pedersen (224) der får point hjem fra deres double (435 mod 406). Tilsammen et respektabelt keglefald på 1136, hvor Karsten startede godt ud med 202 kegler.

 

Tredje serie var en gentagelse af første serie, bare meget værre. Kun John Skovgaard med 204 kegler viste godt spil, og keglefaldet blev sølle 1000 kegler.

 

Halvdelen af kampen overstået og kun to point, men heldigvis bed holdet tænderne sammen og viste flot spil i fjerde serie, hvor fire spillere rundede de 200 (Karsten Eriksen – 201, Karsten Faust – 203, Jakob Kvistholm – 211 og John Skovgaard – 231). Det gav gevinst i to doubler og et samlet keglefald på 1191. Seks point på kontoen, og sølle ni kegler i den sidste double manglede for at sikre fuldt hus.

 

Det gode spil fortsatte ikke i femte serie, hvor vi dykkede til 1080 i samlet keglefald og kun Jakob med 204 kom over de 200. Der var også hæderlige serier omkring de 190 fra Kim, Brian og John, mens Karsten Eriksen gik ud efter ottende rude, hvor Anders igen kom på banen.

 

Sidste serie, sidste mulighed for at få mere end otte point med fra kampen. Igen bed vi tænderne sammen og fandt det flotte spil frem. (John – 188, Kim – 191, Karsten Faust – 196, Anders – 200, Jakob – 214, Brian – 228) Et samlet keglefald på 1217, som desværre blev matchet præcist af Trekanten, så et enkelt point for keglefald samt en vundet double blev det til. Så tre point i den sidste serie og en total pointhøst på 11 point.

 

Alt i alt en meget svingende kamp, hvor anden serie let kunne havde givet otte i stedet for to point, men hvor spillet var alt for upræcist og kun hver anden serie acceptabel.

 

To runder inde i sæsonen er det blot blevet til 23 point, hvilket placerer os på sidstepladsen i 1. division Vest. Sæsonen er dog fortsat lang, og starten i år er ikke meget anderledes end sidste år i 2. division, hvor det som bekendt endte med oprykning. Der er kun tre point op til Outsiders og syv op til LBC, og det er to stærke hold vi har mødt i de første kampe. Spillet skal dog blive bedre og mere stabilt, hvis holdet skal overleve i rækken.