Mindeord for Benny Nielsen

Bowlingklubben Vikings tidligere formand Benny Nielsen er død

Søndag den 28. december sov vores mangeårige medlem Benny Nielsen ind, 71 år gammel.

Benny var aktiv i klubben helt fra dens tidlige år, og i løbet af sine over 40 år i klubben tog han også en tørn som formand. Af helbredsmæssige årsager måtte han stoppe med at spille for få år siden.

På resultatfronten opnåede Benny tre år i træk, fra 1998 til 2000 at vinde guld ved DM for Old Boys i double sammen med Per Rasmussen. I 1993 vandt han bronze i samme disciplin sammen med Bruno Jensen og i 1999 føjede han en bronzemedalje i single til samlingen ved samme mesterskab.

Familien oplyser, at Benny bisættes fra Skødstrup Kirke lørdag den 3. januar 2015 kl. 11.00 og alle, der vil være med til at tage afsked med Benny er meget velkomne.

Æret være Bennys minde.