Medaljer til Danmark ved bowling VM i Las Vegas!

Det danske bowlinglandshold er i disse dage til VM i Las Vegas i USA. Her har de været i de sidste uger sammen med verdenseliten for at vinde medaljer hjem til Danmark. Flere måneders forberedelse er gået forud for Jimmy Dan Mortensen, der til dagligt spiller bowling i Aarhus for BK Viking

De har spillet både single, double og trio, men ingen medaljer er endnu vundet. Men så skete det endeligt. Det danske 5-mandshold blev nummer tre efter seks seriers bowling i indledende runde i VM i USA. De fire bedste hold møder hinanden i semifinalen, og derved er vi sikret minimum en bronzemedalje.

De danske europamestre mødte i semifinalen USA, som på forhånd er blevet kåret som favoritter til at vinde VM på hjemmebane. De unge danske drenge var dermed store "underdogs" og havde alt at vinde.

USA var en for god en modstander. Selvom vi var foran i kampen kunne Danmark ikke stå imod, men resultatet er stadig mere end godkendt! I finalen tabte USA overraskende til Finland, der lige nøjagtig endte på 4. pladsen, som gav adgang til finalerne.

Danmarks bedst bowler ved VM blev Jimmy Dan Mortensen, der igennem hele turneringen blev bedre og bedre, hvilket resulterede i en samlet 14. plads i All-event, samt en bronzemedalje i Team.

Jimmy ved VM_2013

Jimmy havde et et snit på 217 over stævnets fire events:

- Single: 1.222 kegler - nr. 59

- Double: 1.362 kegler - nr. 13

- Trio: 1.279 kelger - nr.9

- Team: 1.344 kegler - nr.3