Ligasæsonen startede med to nederlag til BK Viking

To hjemmekampe endte med to nederlag, hvor klistrede tilløb og ikke prangende spil var skyld i en dårlig pointhøst i sæsonåbningen.

Ligaherrerne startede sæsonens to første kampe på hjemmebane. Lørdag imod Brasillia og søndag imod LBC, der har fået forstærkning, da de har "hapset" to landsholdsspillere fra netop BK Viking.

Til begge kampe var der valgt en 37-fods olieprofil (Venus), der viste sig at være en udfordring for alle bowlere.

Lørdagens kamp i mod Brasilla tabte BK Viking med 12-36. Der var ikke prngende spil fra nogle af vores tre doubler. Halvejs igennem kampen var der kun vundet 4 point ud af 24 mulige, og da der ikke blev vundet nogen point i 4. serie, så det meget sort ud for Vikings bedste bowlingherrer.

MEN holdet formåede dog, at vinde 4 point i den næstsidste og sidste serie, hvilket gjorde, at der trods alt kom lidt point på tavlen. Claus og Peter vandt deres double med én kegle og Jan og Jens ville også på pointtavlen i den sidste serie.

 

Søndag skulle holdet møde et på papiret stærkere hold, da de havde forstærket sig med Jimmy Dan Mortensen og Markus Begerndorff, der til sammen har spillet i BK Viking i mere end 30 år. BK Viking fik også Rasmus Ussing med på holdet søndag, da han var forhindret i at spille om lørdagen.

Kampen endte med endnu et nederlag, men keglemæssigt og pointmæssigt gik det meget bedre end imod Brasillia, og kampen blev tabt til LBC med 18-30.

Sidste serie i kampen blev tabt 0-8, og var skyld i nederlagets størrelse, da kampen ellers var meget lige indtil den sidste serie, hvor der stod 18-22.