Jysk turnering er skudt i gang! Og kan BK Viking vinde guld for andet år i træk?

I weekenden blev der spillet bowling i Randers, Viby og Aarhus, hvor alle tre Viking-hold gik videre til næste runde i jysk-turnering. En turnering BK Viking vandt sidste år.

Viking 1 – Rasmus M, Nicolai & Karsten – vandt 3 af 5 kampe
Viking 2 – Jan, Jens & Dennis – vandt 5 ud af 5 kampe
Viking 3 – Claus (787), Kim  (714) og Anders (692) – vandt 4 ud af 4 kampe

BK Viking 3 var i Aarhus Bowlinghal, hvor kampene blev sent afviklet, da ingen i hallen vidste, at der skulle spilles eller hvor slagsedlerne til kampe var. Men efter lidt tid blev der lavet hjemmelavet slagsedler, og vores hold viste lovende spil i en hal hvor banefejl var det mest overskyggende. Første serie tog en hel time at afvikle, så vi må håbe, at ingen skal derind foreløbig…

Eller vores ligahold skal faktisk spille i samme hal søndag kl.11.00, hvis man skulle have lyst til at overvære det første lokalbrag i ligaen, så er medlemmerne meget velkomne. Holdet kan bruge alt den opbakning klubben kan trække derind. Det samme gør sig gældende lørdag kl.11.00 imod ST i Viby.

Til info: Jan, Jens og Dennis vandt generalprøven imod Team Aarhus i jysk-turnering, hvor serien blev vundet med 127 kegler i dagens første kamp. Vi håber, at drengene viser lige så godt spil i weekenden.