Jysk mester i bowling i både Single og Mix!

Rasmus Ussing og Kamilla Kjeldsen vandt i forrige weekend JM-Mix i Vejle over Michael Bai og Pernille Rasmussen. Det er Rasmus' anden JM-titel i år.

Rasmus Ussing er forsvarende jysk mester i single, da han i starten af året overlegent vandt det jyske mesterskab, men nu kan han kalde sig dobbelt jysk mester, efter han forrige weekend vandt JM-Mix med Kamilla Kjeldsen.

De to kender hinanden fra tiden i BK Viking, men Kamilla er nu flyttet til Stars and Strikes i Horsens. Det forhindrede dem dog ikke i at vinde mesterskabet.

Efter indledende runde gik de videre på en samlet førsteplads, men det skulle vise sig at være mere spændende end først antaget.

I den indledende runde lavede Rasmus og Kamilla 2.809 kegler, svarende til et snit på 234 kegler pr. serie. På andenpladsen lå Michael Bai, ABT, og Pernille Rasmussen, der også til dagligt spiller i Stars and Strikes i Horsens. Michael Bai er ungdomslandstræner for netop Pernille Rasmussen, så han har måtte kunne se stort potentiale i hende for at spille sammen med hende til et seniorstævne.

Efter kvartfinalerne var stillingen en lidt anden, da Ramus og Kamilla nu lå på en andenplads og Michael og Pernille indtog fjerdepladsen, hvilken kun akkurat gav dem adgang til semifinalen.  De to doubler, der førte efter indledende, vandt hver deres semifinale, og skulle i finalen møde hinanden efter 13 seriers bowling.

Finalen var meget tæt og blev afgjort i sidste rude. Rasmus og Kamilla havde muligheden for at lukke ud og derved vinde det samlede mesterskab. Men sådan gik det desværre ikke. Efter Rasmus og Kamilla færdiggjorde deres sidste ruder kunne Michael og Pernille vinde JM-Mix, hvis Michael blot lavede en spare i rude ti. Rasmus og Kamilla var sikker på at andenpladsen var deres, eftersom Michael væltede syv kegler og blot skulle vælte de tre resterende kegler (3-6-10) for at blive jyske mestre i mix 2013. MEN Michael ”plukkede” den forreste af de tre kegler – ramte midt på 3’er keglen og lod de to tilbageværende kegler stå – og dermed vandt Rasmus og Kamilla JM-Mix 2013 med fire kegler i finalen.

Kamilla Kjeldsen, Stars and Strikes                           201
Rasmus Algreen-Ussing, BK Viking                          238                                    439

Pernille Rasmussen, Stars and Strike                        235
Michael Bai Ernst, Aalb. Bowl. Team                         200                                    435

En supertæt finale, hvor vinderen alligevel blev doublen med flest kegler over weekenden.