Jimmy og Mette sejrede ved Vikings klubmesterskab

Det var en stærk afslutning, der afgjorde Vikings klubmesterskab på damesiden, mens der på herresiden aldrig for alvor var spænding om udfaldet.

35 medlemmer var klar til start - 12 damer og 23 herrer - da BK Viking tirsdag den 13. maj afholdt sit klubmesterskab på seniorsiden.

På herresiden hjemtog Jimmy klubmesterskabet på overbevisende manér med et keglefald på 1389 kegler, 61 kegler foran Rasmus, mens Jan med 1312 også krydsede de 1300.

Hos damerne var kampen om sejren tættere, men en god afslutning af Mette, der scorede 210 og 204 i sine sidste to serier, sendte hende til tops med et samlet keglefald på 1083, 26 foran Else, med Lisbeth som treer med 1038 kegler.

I handicaprækken hjemtog Jimmy og Mette også førstepladsen, men det holdt hårdt hos damerne, hvor Mette vandt med blot tre kegler ned til Bente og otte til Else.

Samtlige resultater kan findes ved at følge dette link.