iBowl: Viking hjemtager andenplads og kvartfinaleplads i landsfinalen

BK Vikings to deltagere i landsfinalen gjorde flot figur og hjemtog over 5.000,- i pengepræmier, herunder 4.000,- for en flot andenplads.

Bowlinghallen i Assens lagde søndag baner til afslutningen på Danmarks Bowling Forbunds breddestævne iBowl – to af BK Vikings deltagere havde fundet vej til landsfinalen, og her fortsatte de gode takter fra de foregående runder.

Jesper R. Laursen lavede 1023 og Stefan Dan Rasmussen 990 i indledende runde hvor 16 spillere deltog – med maxhandicap på 378 for begge betød det at de indtog hhv. en anden- og fjerdeplads inden kvartfinalerne, hvor top 8 mødtes indbyrdes.

I kvartfinalen manglede Stefan 12 kegler (164-176) i sin kamp mod Erik Lampe fra ØBwK (begge havde 63 i handicap), mens Jesper vandt sin kamp klart med 169-132 i rene kegler (dertil kom 63-29 i Jespers favør i handicap), og dermed var klar til semifinalen.

I semifinalen blev det til endnu en sejr – 198-195 i rene regler (foruden 63-40 i handicap) – mod Andreas Kollerup fra Thisted BK og Jesper var dermed klar til finalen mod Patrick Nielsen fra Maribo Bowling Klub Kaktus, der førte efter indledende.

Det blev en tæt finale, men Jesper måtte se sig slået med blot fire kegler – 184-188.

Jesper hjemtager dog med andenpladsen en fornem pengepræmie på 4.000,-, mens Stefan for sin kvartfinaleplads hentede 1.250,- hjem.

Stort tillykke til begge vikinger med det fine spil og de velfortjente præmier!