Holdoversigt for BK Viking i 2015-sæsonen

Onsdag formiddag er inddelingen af lokalrækkerne under unionerne blevet offentliggjort.

Onsdag formiddag kunne JBUs hjemmeside annoncere inddelingen af lokalrækkerne for den kommende sæson på såvel ungdom- som seniorsiden. Der er set bort fra regionsgrænser og i stedet fokuseret på at forsøge at sammensætte rækkerne så holdene i de enkelte rækker ikke får alt for megen transporttid.

 

På baggrund af de indkomne tilmeldinger til den kommende sæson (samt udmeldinger fra Jimmy, Markus, Minoru og Marianne) tilmeldte BK Viking fem hold på seniorsiden – et seksmandshold hos damerne (1. division), to seksmandshold hos herrerne (liga og 1. division) og to firemands-Openhold.

 

Deltagerne i divisionerne har ligget klar længe på baggrund af op- og nedrykning, ligesom datoerne til de enkelte runder kan findes i aktivitetskalenderen på forbundets hjemmeside (seneste udgave kan ses her).

 

I lokalrækkerne er der oprettet to puljer i Østjylland, med seks hold i hver.

Øst 1:

BKL Centrum 1

BK Viking 1

BK Viby 1

Amici 1

Puds

Pletskud

 

Øst 2:

BKL Centrum 2

BK Viking 2

BK Viby 2

RBK 90

FBK Hammel

HBK 91 3

 

Af de tolv hold i de to rækker er elleve fra det hidtidige Region 3, mens HBK 91 fra Horsens, der har hørt til i Region 4, er blevet indlemmet i Øst 2.

 

På ungdomssiden har Viking tilmeldt ét hold, der vil spille i en østjysk række bestående af følgende fem hold, der alle hidtil har været placeret i Region 3 (der er taget hensyn til såvel geografi som snit i inddelingen af rækkerne på ungdomssiden):

BK Viking

RBK 90 2

Ebeltrillerne

FBK Hammel

BK Puds

 

Der vil i ungdomsrækken blive spillet syv runder – én hjemmerunde hos hvert hold, foruden to neutrale runder (i Bowl’n’Fun, Silkeborg og Odder Bowling Center).

 

Datoer og spillestede til de enkelte kampe i alle rækker ventes ikke offentliggjort før i august.