Flot Viking-comeback holder spændingen intakt i 2. division

Det er fortsat tæt i toppen af 2. division Nord, hvor Viking efter et flot comeback nu ånder Hjørring BC i nakken.

Det startede skidt, men det sluttede stærkt, da BK Vikings 2. divisionshold med en 18-14 på udebane mod BK Viborg cementerede sin plads i top 2.

 

Første serie blev tæt hele vejen igennem, men marginalerne gik Viking imod. To doubler tabte og den sidste doubles sejr var akkurat ikke stor nok til at sikre det samlede keglefald. Med sølle fem keglers margin sikrede hjemmeholdet således en 6-2-åbning. Det gentog sig i anden serie, hvor det spillemæssige niveau faldt betydeligt for begge mandskaber. To doubler tabte forholdsvis klart, mens en enkelt hentede en sikker sejr. Endnu et 2-6-nederlag og samlet 4-12 midtvejs gennem kampen.

 

Herfra viste vikingerne dog god moral og hentede fuldt hus i tredje serie. To doubler sejrede med forholdsvis sikre 20 og 62 kegler, mens den sidste hentede en sejr på 21 via en god afslutning på serien. Forspringet var indhentet og uafgjort 12-12 før sidste serie.

 

Den gode form blev taget med ind i serien og mens John og Leif hurtigt lagde afstand på vej mod en klar 424-357-sejr, måtte Claus og Carsten kæmpe mere for sin sejr, der blev hentet hjem med 22 overskydende kegler, 367-345. Jakob og Peter måtte strække våben i slutfasen efter en tæt serie, men med 6-2 – og dermed 14-2 over de sidste to serier – blev det til en samlet sejr på 18-14.

 

Alle mand nåede over 700 på de fire serier, med Peter (816) og John (764) som topscorere.

 

Med sejren topper Hjørring BC fortsat rækken, men nu blot med et forspring på fire point til Viking, forud for de sidste tre kampe (se den aktuelle stilling her). Hjørring gæster søndag RBK 90, mens Bowl’n’Fun, Viby lægger baner til lokalopgøret mod Team Aarhus.