Damerne slutter på fjerdepladsen efter uafgjort

1. divisionsdamerne lukkede sæsonen med 12-12 i Brørup.

Fjerdepladsen lignede et godt bud på den endelige placering for Vikings 1. divisionshold hos damerne, inden de lørdag tog turen til Brørup for at spille sæsonens sidste kamp.

 

Modstanderen var nedrykningstruede Sydjysk Bowlingteam, hvis gru for nedrykning blev forstærket efter første serie, hvor Viking vandt begge trioer sikkert og tog en 6-0-føring. Anden serie blev tættere, men faldt ud med én sejr til hvert hold – sejr på 22 kegler og nederlag på otte for Viking – og 4-2 til Viking.

 

Nedgangen fortsatte for vikingerne, hvis keglefald og point faldt serie for serie. Tredje serie bød ligeledes på en sejr til hvert hold, men sønderjyderne hentede keglerne hjem med en margin 31, før de i sidste serie hentede fuldt hus. 6, 4, 2 og 0 point i de fire serier for Vikings damer, men de 12 point sikrede at holdet afsluttede sæsonen med blot ét nederlag i sine sidste otte kampe – 6-18-nederlaget i Hjørring, hvor holdet var afsted med blot fem spillere.

 

I tabellen sluttede Viking 11 point foran HIK-Bowling, men med 27 point op til bronzemedaljerne, der gik til BK Pletten. I den anden ende af tabellen viste de 12 point Sydjysk Bowlingteam hev hjem sig akkurat at være nok – de sluttede med samme pointtotal som Hjørring BC, der vandt 20-4 hjemme over Fight, men rykker ud efter 22-26 indbyrdes i de to kampe mod Sydjysk.

 

Lørdagens topscorer blev Conny, der med 818 kegler scorede næsten 140 kegler flere end nogen anden på holdet.