BK Vikings mixhold henter guldmedaljer

Sæsonens første medaljer i holdturneringen er hentet hjem - lørdag vandt BK Vikings mixhold guld

2013/14-sæsonen er gået ind i sin slutfase, og lørdag hentede BK Viking sit første sæt medaljer hjem i holdturneringen, da mixholdet med fire point i Hammel sikrede sig guldmedaljer.

Holdet gik ind til den afsluttende runde med to point op til Pletskud på førstepladsen. Dagen blev åbnet med en sejr over Puds, inden to nederlag på stribe – til FBK Hammel og Ebeltrillerne – lagde ekstra pres på holdet før mødet med netop Pletskud, der på det tidspunkt havde vundet én af sine to kampe, og dermed med en sejr ville være sikret guldet.

Sådan skulle det dog ikke gå, og med en sejr på 499-468 sikrede Rasmus Madsen (703 kegler for dagen), Nikolai Pedersen (641) og Khamphan Mortensen (612) at afgørelsen blev udsat til allersidste serie, hvor Viking sad over, mens Pletskud skulle møde Ebeltrillerne, der havde vundet samtlige sine tre kampe på dagen. Ebeltrillerne trak det længste strå og med pointlighed i toppen mellem Viking og Pletskud, der begge havde 53 point, blev guldet afgjort på det samlede keglefald, hvor Vikings 19787 var 513 flere end Pletskuds og dermed nok til guldet.

Ebeltrillerne tog bronzemedaljerne med 50 point, mens FBK Hammel og Puds rundede rækken af.

Det er andet år i træk at BK Viking vinder den bedste mixrække i Region 3.

Ligaherrerne er næste hold med sæsonafslutning, når de i weekenden 29.-30. marts spiller hjemmekampe mod Sporvejene BK og Center. 1. divisionsdamerne mangler seks kampe og har afslutning 3. maj i Brørup mod Sydjysk Bowlingteam, mens 2. divisionsherrerne har fem kampe tilbage med afslutning 3. maj i Viborg mod ST, og for Openholdet resterer tre kampe inden afslutning 4. maj i Aarhus mod Puds.